alla stora stjärnor har en coach

Hos oss får du en bollplank som stöttar dig i entreprenörslivet.

Personlig coachning är en av de bästa investeringar du kan göra i livet som entreprenör. Hos oss har du en personlig coach som hjälper dig att övervinna hinder och nå dina mål.

Det här kan vi hjälpa dig med

1. Ekonomistyrning

Vi lär dig grunderna för att styra ekonomin som en proffs. Allt från att hantera kostnader, göra investeringar, och sätta rätt pris.

 

2. Lönsamhet

Lönsamhet garanterar företagets existens och framgång. Men att uppnå lönsamhet är lättare sagt än gjort. Vi ger dig tips och trix för att skapa en lönsam affärsmodell för ditt företag. 

3. Entreprenörskap

Vi hjälper dig att skaffa de rätta verktygen för bygga ett fantastiskt liv och ett fantastiskt företag genom att vara entreprenör. 

Så här börjar vi skapa historia

Vi träffas

Vi tar ett förutsättningslöst möte online eller fysiskt där vi går igenom dina behov och vi ser om vi är rätt match för dig.

Uppsättning

När du blir partner hos oss får du en omboardning där vi sätter upp ett system och rutiner för att få din ekonomihantering igång.

Coachning

Du får ett första coachningssamtal där vi kollar på företagets nuläge och sätter upp tillsammans med dig mål och en handlingsplan.

Är vi rätt match för dig?

 

För att ge bästa service har vi anpassat vår lösning för dig som driver aktiebolag antingen själv eller med få anställda, du vill få ditt företag att växa och vill ha en digital ekonomihantering.

Om du känner igen dig tveka inte ta kontakt med oss.