Vi drivs av ett syfte

Att hjälpa syftesdrivna människor att skapa bättre varumärken

BisFactory – better brands, better business

BisFactory drivs av Julian och Carolina. Vi är tänkare, kreativa, och tar varje tillfälle för att lära oss något nytt. Vi började vår resa inom redovisningsbranschen men vi ville alltid hjälpa företag med affärsutveckling och varumärkesbyggande så att börja med varumärkesstrategi kändes bara rätt. Vi är övertygade om att bättre varumärken leder till bättre företag.

Vi tänker strategi

Allt du gör, allt du säger, din marknadsföring, din webbplats, hur du paketerar dina tjänster och produkter, alla touchpoints i din kunds resa, hur dina medarbetare beter sig, företagskulturen, varje del i ditt varumärke är en möjlighet för att förmedla ett budskap som ska stärka relationen mellan dig och din kund och  som kan stärka varumärket. Därför ska allt vara tänkt och utfört på ett strategiskt sätt. 

Vi tänker annorlunda

För att du ska kunna lyckas på marknaden behöver du synas, väcka uppmärksamhet och staka ut din plats. Det kräver att du gör saker annorlunda. Därför gillar vi att göra saker lite utanför boxen och utmana.  

Vi tänker enkelhet

Du har säkert läst om varumärke innan och om du ser vad vi gör ser du hur komplicerat det är att bygga ett varumärke. Vi vill göra det enkelt. Vi försöker göra allt så enkelt och praktiskt som möjligt. Inga långa texter, eller komplicerade manualer, rutiner, eller processer. 

Julian Quinones

Varumärkesstrateg

Carolina Rojas

Projektledare

Ska vi jobba ihop?

Boka ett möte, ställ en fråga eller säg bara hej.